Välkommen till Fresta VVS

Fresta VVS är ett fullservice företag inom VS. Vi utför alla typer av VS-installationer på ett proffsigt och noggrant sätt. Samtliga medarbetare är utbildade VVS-montörer och certifierade enligt Säker vatten. Ett väl utfört arbete, leveranssäkerhet och hög kundnöjdhet är viktigt för oss. Därför gör vi alltid vårt yttersta för att du som kund ska få en förstklassig upplevelse oavsett vilken av våra tjänster du är i behov av.

Nedan finns en lista på exempel över vårt tjänsteutbud. Tveka inte att Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om du har några frågor! Vi återkommer med svar så snart vi kan.

  • Byte av wc, tvättställ, köksblandare, badrumsskåp mm
  • Varmvattenberedare
  • Värmeinstallationer av radiatorer och golvvärme.
  • Röranpassningar vid renovering.
  • Råttstopp på stammar eller mark
  • Lokalanpassningar
  • Värmepumpar
  • Inspektioner av befintliga rör
  • Större och mindre rörentreprenader

Att byta till en ny energibesparande värmepump är ett miljövänligt sätt att minska dina uppvärmningskostnader. En värmepump tar till vara på solenergin som lagrats i luften, berggrunden eller vattnet omkring oss och omvandlar den till värme. En annan fördel är att du har möjlighet att reglera värmen inomhus enligt dygnsrytm och utetemperatur. Det finns många olika typer av värmepumpar, vilken som passar bäst för ditt hem beror bland annat på vilken typ av bostad det är och hur stor yta som ska värmas upp.

Vi hjälper dig hela vägen från val av produkt till installation. Vi levererar och installerar värmepumpar i såväl villor som i större fastigheter. Välkommen att Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för ett förslag!

Tjanster3    värmepump

Vi utför byten av befintliga stammar i äldre fastigheter, samt anlägger nya vatten-  och avloppssystem vid ombyggnation och nyproduktion. Anpassning av vatten och avlopp enligt gällande branschregler. Välkommen att Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för ett förslag!

Fresta VVS är specialiserade på badrumsrenoveringar.

En badrumsrenovering är ett omfattande projekt.  Därför är det viktigt med noggrann planering och kompetenta hantverkare. Fresta VVS har ett nära samarbete med flera badrumsentreprenörer som ser till att badrumsrenoveringen blir en enkel och smidig upplevelse genom att erbjuda helhetslösningar.

Ni är välkomna att Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så hjälper vi er vidare.